Mudrun Fun Foam Fest

#RateYourRun Mudrun Fun Foam Fest 2014

En dan was er dit weekend ook nog Mudrun Fun Foam Fest.

Harbourrun

Sinds anderhalf jaar publiceren we op Obstakels.com onze reviews van alle obstacle runs die we lopen. In de Benelux behandelen we ze allemaal en regelmatig zijn we in het buitenland te vinden om runs te reviewen. Nou denken we zelf best een goed idee te hebben van hoe goed of slecht een run was en wat er aan verbeterpunten mogelijk zijn. Deze kun je dan ook lezen in de uitgebreide reviews die we geven van elke run. We vragen tijdens de run en na de run aan veel mensen of ze het naar hun zin hebben en wat ze er van vinden.

Toch blijft het onze mening en niet die van de massa. Misschien zitten wij er wel eens naast of hebben wij intussen een andere standaard door alle runs die we lopen. Daarom zijn we ook benieuwd naar hoe jullie de run ervaren hebben en lezen dus graag jullie mening.

Onze uitgebreide review en onze foto’s volgen snel. Was jij ook bij STORMLOOP 2014? Laat dan helemaal onderaan je mening achter.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “#RateYourRun Mudrun Fun Foam Fest 2014”

  1. Pingback: Alle foto's Mudrun Fun Foam Fest Zwolle 2014 - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top