[Winnen] Kaartjes voor de Caveman Run

Er is weer een obstacle run in het zuiden van het land, de Caveman Run in Valkenburg op zaterdag 21 Juni. De obstacle run die je het meeneemt naar het hoogste punt van Nederland, om even later door de grotten te rennen. Aan variëteit dus niet te kort!  Op zaterdag 21 juni 2014 zijn de grotten, wateren, bossen en de beruchte Cauberg het decor van een deze run. De Cavemanrun is geen wedstrijd, maar een sportief doel om samen voor te trainen. Volgens de organisatie is het hard werken en afzien, maar ook een onvergetelijke ervaring. Het mooiste is, dat wij kaarten mogen verloten!

Kaartjes winnen?

Kans maken op gratis kaarten? Heel simpel, klik op de button hieronder, vul de poll in en wij trekken binnenkort een winnaar.

Stem en win!

Kaartjes Cavemanrun

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

Leave A Reply

X
X