Rise of the Sufferfests

Rise of the Sufferfests nu ook in Nederland

Eerder schreven we al over de obstacle run documentaire Rise of the Sufferfests. De Amerikaanse journalist Scott Keneally is een documentaire aan het maken over de sport waar wij allemaal groot fan van zijn. Op Indiegogo heeft hij bijna 30.000 dollar opgehaald om deze docu te maken. Met dat bedrag is hij onder andere naar Tough Guy gevlogen om daar opnames te maken.

Rise of the Sufferfests naar Nederland

Uiteraard zal Keneally bij runs als Tough Guy aanwezig zijn. Mr. Mouse blijft toch wel de grondlegger van de sport. Verder zal het logisch zijn als hij filmopnamen gaat maken bij Tough Mudder en Spartan Race, de grote jongens binnen de sport.

Toch kun jij ook in de documentaire komen, want Nederland wordt niet overgeslagen. Vandaag maakte Strong Viking bekend dat de documentaire ook naar Nederland komt. Bij zowel de Strong Viking Hills Edition als Water Edition zullen opnamen gemaakt worden voor de documentaire. Wij doen mee aan The Iron Viking, de marathonversie tijdens de Hills Edition en aan de WK-kwalificatie tijdens de Water Edition. We gaan natuurlijk ons best doen om Nederland goed te vertegenwoordigen in de documentaire. Zijn jullie er ook bij?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X