OCR Warrior

Nieuwe TV-show over obstacle running

Na alle obstacle runs, twee magazines, een documentaire, het eerste WK en diverse pogingen op een overkoepelend orgaan op zetten werd het wel eens tijd voor een TV-show. En die komt er nu aan. Op 19 mei start de eerste online TV-show op één van de grootste online sites over obstacle running. Het voordeel is dat dit een online show is zodat wij hem in Nederland en België ook gewoon kunnen bekijken.

TV-show OCR Warrior

De show gaat OCR Warrior heten. In deze tien minuten wordt er een complete race afgelegd over een parcours van 1 mijl met daarop meer dan 10 typische obstakels die je tijdens een obstacle run tegenkomt. Denk hierbij aan cargonetten, klimmuren, touwklimmen, een balansbalk, monkeybars, modder, prikkeldraad, springen over vuur, een duik in het ijs en meer. Twee atleten zullen tegen elkaar strijden en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Speciaal hiervoor is in Phoenix, Arizone een parcours aangelegd waar de deelnemers het tegen elkaar op zullen nemen.

Deelnemers

Er zijn al diverse deelnemers bekend gemaakt. Zo zullen Margaret Schlachter (van Dirtinyourskirt.com), Brett Stewart (van MudRunGuide.com) en Evan Dollard (viervoudig Ninja Warrior deelnemer) meedoen. Verder laten de oprichters weten dat er ook een postbode, advocaat, olympisch medaillewinnaar en rabbijn meedoen. Oh ja, en een verkoper van Tortillaverwarmers. In de eerste serie zullen er vier mannen en twee vrouwen meedoen.

Uiteraard zullen wij de serie gaan volgen en maken we een speciale playlist op ons YouTube-kanaal.

Oh en mochten jullie American Ninja Warrior nog niet kennen, check dan de video’s op Youtube.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X