Review Fisherman’s Friend Strongmanrun België 2014

2
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 3 sterren
 • Goed!
 • 2/5 Gem. score

 • Beoordeeld 2 sterren2 Beoordelingen

 • Fisherman’s Friend Strongmanrun België
 • Gepost op: : 24 mei 2014
 • Laatst aangepast: 21 mei 2014
 • Thema
  Schrijver: %
  Gebruiker: 38%
 • Locatie
  Schrijver: %
  Gebruiker: 60%
 • Faciliteiten
  Schrijver: %
  Gebruiker: 38%
 • Warming-up
  Schrijver: %
  Gebruiker: 38%
 • Parcours
  Schrijver: %
  Gebruiker: 30%
 • Zwaarheid
  Schrijver: %
  Gebruiker: 50%
 • Modder
  Schrijver: %
  Gebruiker: 30%
 • Veiligheid
  Schrijver: %
  Gebruiker: 63%
 • Teamwork
  Schrijver: %
  Gebruiker: 31%
 • Prijs / Kwaliteit
  Schrijver: %
  Gebruiker: 32%
 • Aanrader?
  Schrijver: %
  Gebruiker: 37%

Conclusie:

Fisherman’s Friend Strongmanrun België 2014 gestart op het circuitpark van Zolder in België zit er weer op. Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vonden.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

2 reacties

 1. Wie verzint het om direct na de start het parcours zo smal te maken. Ben je net lekker begonnen, kan je mooi 20 minuten door een smal bospad gaan slenteren.. Ohja, als deelnemer neem ik geen geld mee tijdens de run maar dat moet daar dus wel omdat je anders niet even naar de wc kunt.

 2. Bas Prinssen2 on

  Dit was pas mijn tweede obstacle run waardoor mijn referentie kader wat beperkt is. Echter toch wilde ik graag mijn ervaring, alsook van die van mijn mede renners die al wat meer ervaren in het obstacle running zijn, met jullie delen.

  De aankomst was op zich goed geregeld. Ik had verwacht dat een accommodatie als deze wat beter uitgerust zou zijn op dergelijke aantallen mensen. Echter wij stonden uiteindelijk langs de weg in de nabij gelegen ‘woonwijk’. Ook vanuit hier was het maar een paar minuutjes lopen.

  De faciliteiten waren op zich wel oké, maar vooral de hoeveelheid toiletten en de douche mogelijkheden achteraf vond ik maar beperkt. Het drinken onderweg was prima, maar vooral het voedsel was wel erg karig….enkel een suikerwafel na de finish.

  Het parcours zelf vond ik te beperkt. De hindernissen waren vooral beperkt tot het start/finish gedeelte. Dit had ongetwijfeld te maken met het feit dat dit feitelijk de enige toegankelijke plek voor de toeschouwers was. En daarnaast moest je dit gedeelte 3x (?) passeren.

  Daarnaast was het zeer onduidelijk wanneer je precies van deze rondes mocht afwijken om aan het laatste gedeelte van het parcours te beginnen. Ik en met mij zeker tientallen, maar mogelijk enkele honderden deelnemers hebben uiteindelijk een bonus rondje van 3 km gelopen. Ach dit is dan uiteraard wel een mooie opwarmer richting de Strongmanrun in Hellendoorn van 21 km 😉
  Binnen onze groep van 15 man hebben er uiteindelijk 5 dit bonus rondje gelopen. Dit kan uiteraard ook iets over ons zeggen….. vast het stukje Belgische logica dat ontbrak!

  Al met al vond ik de run prima te doen. Als je een run zoekt waar teamwork een must is, dan denk ik dat deze niet erg geschikt was. Daarvoor vond ik alle obstakels te “simpel”.

  Voor mij deze komend jaar zeker niet meer, zeker aangezien er zo’n breed aanbod van runs is. Als ik weer eens naar het buitenland ga, dan wordt het de Tough Mudder, Spartan Race of Rat Race voor mij 😉

Leave A Reply

X