1 reactie op “Review Paleiskwartier Fun Run 2014”

  1. Leuke run, na een heftige Strong Viking Hills. Mooie route door polder en centrum van Den Bosch. Veel publiek langs de route die je bij naam ( startnummer) aanmoedigen. Lekker veel drinkposten en veel vrijwilligers die de route aangaven of vrij hielden. Erg leuk was het deel dwars door de stationshal, en de walls bij de zeer drukke bezochte finish. Een paar obstakels hadden een betere schaaf beurt mogen hebben en schuinewand obstakels waren heel scherp op de randen waardoor je gelijk met open handen liep. Verder een hele leuke aanvulling op het programma op de vestingrun. Ik zie dit soort (stads) fun runs wel groeien de komende tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top