About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

1 reactie

  1. Leuke run, na een heftige Strong Viking Hills. Mooie route door polder en centrum van Den Bosch. Veel publiek langs de route die je bij naam ( startnummer) aanmoedigen. Lekker veel drinkposten en veel vrijwilligers die de route aangaven of vrij hielden. Erg leuk was het deel dwars door de stationshal, en de walls bij de zeer drukke bezochte finish. Een paar obstakels hadden een betere schaaf beurt mogen hebben en schuinewand obstakels waren heel scherp op de randen waardoor je gelijk met open handen liep. Verder een hele leuke aanvulling op het programma op de vestingrun. Ik zie dit soort (stads) fun runs wel groeien de komende tijd.

Leave A Reply

X
X