Bootcamp Run Curacao

Tropische obstacle run in Nederland

Okay, niet helemaal, maar toch bijna. Het Koninkrijk der Nederlanden tellen we voor het gemak even mee. Op onze kalender staan alle obstacle runs in Nederland, België en Luxemburg. Dus als er dan een run georganiseerd wordt op één van de eilanden (en deze keer niet het eiland van Maurik), dan informeren we jullie daar natuurlijk ook over. Later deze maand vindt de eerste obstacle run op Curaçao plaats. De Bootcamp Curacao Run wordt georganiseerd door de plaatselijke Bootcamp club. Het parcours is vijf kilometer lang en loopt over het eiland.

Obstacle Run Curacao

De run start om 16.30 als je in teams van vier loopt en om 17.00 als je hem individueel loopt. Uiteraard is er een afterparty naderhand. Nou houden we wel van tripjes naar het buitenland, maar deze is toch net even een beetje te ver weg. Mocht je 28 juni dus toevallig in de buurt van Curaçao zijn en daar een obstacle run willen doen, kun je je hier aanmelden. Stuur ons wel even je verslag! Als we de foto’s zo zien worden stiekem best wel een beetje jaloers.

War Race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X