Review Colorrain Breda 2014

0
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 2.5 sterren
 • Prima
 • 0/5 Gem. score

 • Beoordeeld 0 sterren0 Geen beoordelingen!

 • Colorrain Breda
 • Gepost op: : 9 juni 2014
 • Laatst aangepast: 11 juni 2014
 • Thema
  Schrijver: 60%
 • Locatie
  Schrijver: 80%
 • Faciliteiten
  Schrijver: 50%
 • Warming-up
  Schrijver: 50%
 • Parcours
  Schrijver: 40%
 • Zwaarheid
  Schrijver: 20%
 • Modder
  Schrijver: 00%
 • Veiligheid
  Schrijver: 80%
 • Teamwork
  Schrijver: 70%
 • Prijs / Kwaliteit
  Schrijver: 60%
 • Aanrader?
  Schrijver: 60%

Conclusie:

Colorrain Breda 2014 zit er weer op. Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vonden. Laat het weten op deze pagina. Inge Huijbregts heeft er over geschreven

Colorrain 2014 te Breda, een echte funrun van 4 km (teller 4,5 km). Inge Huijbregts was erbij en heeft er over geschreven

er werd afgeteld en iedereen gooide tegelijk de gekleurde poeder in de lucht

Colorrain Breda

Het regent verf stralen

Zondagmiddag was het verzamelen op de parkeerplaats naast het NAC stadion in Breda. Het ophalen van de startbewijzen verliep goed, ook als je ter plaatse nog wilde inschrijven was dit geen probleem. Waardevolle spullen kon je in de auto achterlaten, er waren geen kluisjes aanwezig. Na een peptalk en warming-up muziek mochten als eerste de wandelaars starten, later de rustige hardlopers (in 2 groepen) en daarna de snellere hardlopers.

Parcours

Het was onderweg erg druk, maar voor een tijd hoefde ook niet gestreden te worden. Onderweg stonden enkele bogen opgesteld waar de crew verschillende kleuren poeder over je heen strooide. Soms zorgde dit voor een opstopping maar het was dan ook een funrun. Vlak voor de finish kregen we een bekertje water en bij de finish een zakje met gekleurde poeder.

Colorrain Breda

Kleuren regen

Nadat iedereen binnen was werd er afgeteld en gooide iedereen tegelijk de gekleurde poeder in de lucht. Een echte COLORRAIN! Als je na het finishen nog niet voldoende was gekleurd dan zeker na de RAIN wel… Al met al een leuk evenement voor een goed doel. Het was zondag ondanks de dreigende buien (met onweer) een mooie zonnige warme middag met leuke muziek en enthousiaste mensen. 1 nadeel… paars, blauw en groen zijn erg hardnekkig, na een douche en schrobbeurt was ik nog niet helemaal schoon, dat zal eraf moeten slijten! Of wellicht aanstaande zaterdag bij de Strong Viking Water Editie eraf weken!

Foto’s: Luuk Koenen

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

Leave A Reply

X