Strong Viking

Parcoursverkenning Strong Viking Water Edition

Aangezien jullie vorige maand allemaal enthousiast reageerden op onze parcoursverkenning bij de Strong Viking Hills Edition hebben we besloten dit mij meer grote runs te gaan doen. Strong Viking vroeg ons of we richting Nijmegen wilden komen om hun nieuwste obstakel te aanschouwen.

Parcoursverkenning

Bij de Berendonck werden we welkom geheten door de Vikings, stond er een fietsenrek met mountainbikes voor ons klaar en kregen we een rondleiding langs de obstakels. Uiteraard hebben we weer niet alles gefilmd om het nog een beetje spannend te houden. (Die 100 meter bergop tijgeren was een aangename verrassing toch šŸ˜‰ ?) Wat we wel al kunnen laten zien is de nieuwe Slide in Wijchen. Deze hebben we uitvoerig getest en wil je echt goed vaart maken, dan kun je hem het beste op je buik nemen. Wie verder aan de Mud Edition heeft meegedaan kan zich de modder naast de snelweg nog wel herinneren denk ik. Die modder blijkt er nog steeds te liggen, dus laat je witte t-shirt thuis!

Parcoursverkenning

The Iceman

Het meest benieuwd zijn we toch wel naar The Iceman. Het nieuwe obstakel dat Strong Viking samen met de wereldberoemdeĀ The Iceman Wim Hof heeft ontwikkeld. Aangezien het gisteren een warme stranddag was lag er nog geen ijs in het obstakel, dus hebben we hem nog niet kunnen testen. Wim Hof heeft wel een instructievideo gemaakt hoe je het obstakel het beste kunt nemen. Deze kun je hier vinden en in onze preview hieronder legt Viking Jan het ook nog kort aan je uit.

We hebben gisteren in ieder geval veel lol gehad, van de zon genoten, een prachtig parcours verkend en kwamen in de modder zelfs nog een bekende tegen zoals je kunt zien. Wij hebben er zin in! (p.s. dat bekende deuntje op het einde? Benny Hill!)

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties op “Parcoursverkenning Strong Viking Water Edition”

  1. Pingback: Review Strong Viking Water Edition 2014 - Obstakels.com

  2. Pingback: Waarom kost een obstacle run 50 euro? - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top