[Winnen] Een Varjagen Legion passe partout voor Strong Viking

We hopen dat jullie een beetje bijgekomen zijn van de Strong Viking Water Edition dit weekend. Onze review staat in de steigers en volgt snel, je foto’s kun je wel hier al checken. Afgelopen week schreven we al over het Varjagen Legion van Strong Viking. Als fanatiek obstacle runner heb je je daar natuurlijk al voor ingeschreven. Heb je dat nou nog niet gedaan dan kun je ze nu ook winnen. Wij mogen jullie twee seizoenskaarten aanbieden.

Harbourrun

Varjagen Legion runs

Als je een passe partout wint mag je aan de volgende vier runs meedoen;

  • Mud Edition (28 maart 2015 in Nijmegen)
  • Hills Edition (23 mei 2015 in Amsterdam, met de optie om de Iron Viking te lopen)
  • Water Edition (13 juni 2015 in Nijmegen)
  • Brother Edition (24 oktober 2015 in Amsterdam)

Winnen?

Wil je deze hele vette prijs winnen? Dan hoef je alleen maar even onderstaande poll in te vullen.

WINNEN!
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X