4 gedachtes op “Review Beat The Beach 2014”

 1. wat een aanfluiting! De voorbereidingen waren nog bezig, terwijl eigenlijk de eerste wave moest starten. Het liep dus uit.
  Tijdens onze run (wave 2) was er bij het waterpunt nog geen water beschikbaar!!!! Op de helft werd er alleen red bull uitgedeeld (smerig spul..).
  Op de terugweg kwamen we langs dat ene waterpunt, waar nu flessen (2 ltr) water stonden, maar geen bekers.. we kregen een fles mee voor onderweg.. EFFE SERIEUS?!
  Tijdens promotie hebben ze mooie foto’s laten zien van de obstakels.. Heb ik ze onderweg gemist? of waren ze er echt niet?!… oowja, en ken je die mop van die grote glijbaan; DIE WAS LEK!

 2. Beat the Beacht 2014 Ouddorp……een aanfluiting en een grote flop voor de organisatie.

  – Parour was niet klaar bij aankomst
  – Inschrijving ter plaatse was onproffesioneel, 3 pennen aanwezig en iedereen moest ter plaatse 2 formuliertjes invullen ?!
  – Europaas grootste opblaasglijbaan ???(lokkertje) was niet aanwezig, met een smoes dat deze uit China kwam en lek was…..dit had vooraf geprobeerd moeten zijn en niet op de laatste dag.
  – Obstabels hadden totaal geen niveau of van enige betekenis
  – Parcour (keerpunt) was bij het keerpunt niet of zeer slecht gemarkeerd
  – Drinkpunten tijdens 1e wave niet aanwezig, tijdens de 2e of 3e wave wel drinkflessen maar weer geen bekertjes ?!
  – 30 Euro inschrijf kosten……..voor wat ???
  – Kosten een hamburger 6,25 euro !!!

  Ik doe meerdere survival- of obstacleruns op jaar basis maar dit sloeg helemaal nergens op. Ideen was/is goed, locatie is perfect, het weer is perfect voor een dergelijk evenment, echter de uitvoering klungelig en beneden elk peil.

  Ik vind dat een groter deel van het inschrijfgeld naar het goede doel moet gaan. De organisatie is is het in ieder geval niet waard.

  Niet tot volgend jaar in ieder geval.

  Gr.
  Leon

 3. + Enthousiaste crew
  + Mooie locatie
  + Super lekker weer
  + Muziek
  + Gezelligheid

  – Garderobe (tas stond onder ‘toezicht’ in het zand. Kreeg een met pen geschreven papiertje mee met nummertje die na de run onleesbaar en nat was, waar vervolgens bij retour halen van tas ook geen controle op was. Roep een nummer en ze geloofde je wel.)
  – Vertraging in het programma.
  – Drink posten schijnbaar bij wave 1 nog niet gereed en daarna stonden er liter flessen water klaar zonder beker.
  – 5km? rennen over het strandzand was enige vorm van uitdaging
  – De landing bij het houten klimobstakel hadden ze wel iets beter kunnen verzorgen, was toch een behoorlijke klap.
  – Prijs / verzorging van het eten.
  – Voor de prijs hadden ze wel iets van een leuk shirtje / hemdje kunnen bedrukken als aandenken. Het bloemenkransje na afloop gaf een kleurig beeld, maar geen meerwaarde.
  – Miste gebruik van zee of duinen.

  Conclusie:
  Ik heb een gezellige dag gehad met m’n vrienden. Was erg lekker weer en sfeertje was goed. Maar wat betreft de run was ik wel teleurgesteld. Het evenement werd (o.a. door foto’s) rooskleuriger aangekondigd dan het uiteindelijk was. Ze hadden hier meer uit kunnen halen.

 4. inderdaad een aanfluiting… de website beloofde een leuke hindernisbaan op het strand. Het strand was er wel, maar de hindernissen waren matig of helemaal niet aanwezig.
  Gelukkig zat het weer mee en was de lokatie top. Zonde van het geld – het zal echt veel beter moeten om hier een succes van te maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X