Men of Steel Run

Men of Steel Run, ook voor vrouwen!

 Of wij een startvak willen om Team Dutch Mud Men in te verzamelen, Jazeker! Daarbovenop ook nog eens €7,50 korting!

Twee nieuwe runs, de Men Of Steel Run Zevenhuizerplas en Men Of Steel Run Scheveningen zullen dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Om maar meteen antwoord te geven op de meest voorkomende vraag aan de organisatie: Ja, vrouwen mogen ook meedoen. Graag zelfs, want anders is er niemand waar de mannen zich voor kunnen uitsloven 😉

Obstakels & Parcours

Na een gesprek met de organisator denken wij dat de twee runs veel potentie hebben om een enorm leuke en uitdagende run te worden. Of wij een startvak willen hebben om Team Dutch Mud Men in te verzamelen? Jazeker! Het is ons duidelijk geworden dat er qua obstakels een hoge dichtheid verwacht kan worden. 40 obstakels verdeeld over 7 km en 70 obstakels over 14 km, vergeet tussendoor niet even 2×300 meter te zwemmen. Het parcours staat al vast en de obstakels zijn uitgetekend. Hieronder alvast de twee parcours en hierboven alvast een kleine selectie van obstakels. Via de volgende links vind je alle obstakels voor de Men Of Steel Run Zevenhuizerplas en Men Of Steel Run Scheveningen.

Verwachtingen & Korting

Over de verwachtingen kunnen we kort zijn: Hoog. Het bouwen van obstakels wordt ondersteund door sponsoren zoals Hornbach ( ja, jajippie jippie yeah) waardoor de kosten kunnen worden gedrukt. Naast het parcours en obstakels zijn er meer interessante acties. Denk bijvoorbeeld aan de “The Men of Steel Run Challenge”, Een challenge voor diehards over 14 km. Je vormt een koppel met je maatje en gaat de strijd aan met minimaal 200 andere koppels van het leger, politie en bootcampclubs voor de felbegeerde “Men of Steel Championship”. Ja je moet ook met boomstammen door het water heen.

Team Dutch Mud Men maakt niet alleen indruk op andere deelnemers tijdens de runs, maar ook op organisatoren. Vandaar dat €7,50 korting mogen krijgen, want wat is er nou leuker dan met 1.300 gelijkgestemden in hetzelfde shirtje door de modder te kruipen? 

Men of Steel run 4 wheel drive

Klimmen, Crossen en Klappen

Naast het veelbelovende parcours voor alle deelnemers, is er ook veel georganiseerd voor het publiek, zowel voor, tijdens als na de run. Een greep uit de activiteiten om de run heen, waar je trouwens ook gewoon los een kaartje voor kunt kopen mocht je willen:

[checklist]

  • 4×4 offroad parcours met pickups
  • Red Bull Kitesurf Show
  • Dj’s
  • Live bands
  • Klimmuren

[/checklist]

[box type=”success” ]Als je je nu via ons inschrijft voor het DMM vak bij Men Of Steel Run krijg je korting ter waarde van € 7,50 met de volgende kortingscode: [s2If is_user_logged_in()]Dutchmudmen07004102014 (Scheveningen) & Dutchmudmen01013092014 (Zevenhuizerplas)[/s2If] [s2If !is_user_logged_in()]Log in of registreer jezelf voor de actiecode.[/s2If][/box]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top