Andy Weinberg

Inspiratie vanuit de Spartan Death Race

Afgelopen weekend was de (deze keer 66 uur durende) Spartan Death Race. Er stonden dit jaar 200 deelnemers aan de start voor de zomereditie die meer dan 160 kilometer lang was. De Death Race wordt tegenwoordig georganiseerd door Peak Races en oprichter Andy Weinberg was te gast bij TEDx om te vertellen over de Death Race en het ontbreken van motivatie bij de huidige generatie mensen.

Spartan Race

Het stuk gaat verder over het verschil tussen vroeger en nu, het feit dat we slecht overweg kunnen met tegenslagen en dat we buiten onze comfort zone moeten gaan en onszelf moeten challengen. Precies wat we doen bij een obstacle run. Hieronder het hele stuk van bijna 7 minuten.

Set a goal, commit to it, go for it. – Andy Weinberg

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X