Anatomie van een obstacle runner

We zien heel wat obstacle runners voorbij komen, de één wat meer gekleed dan de ander. Van ontblote bovenlijven tot clownpakjes en mankini’s, alles komt voorbij. Wat we ook voorbij zagen komen was deze anatomie van een obstacle runner. Van GoPro tot ingetapetje schoenen.

Hoe ver kom jij?

Wij tellen in onderstaande foto twaalf vinkjes. Hoe ver kom jij? Reacties en foto’s hieronder! Wij zien die foto met alle twaalf de opties natuurlijk graag voorbij komen.

Anatomie

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X