Foto’s Mud & Water Challenge 2014

Alle foto’s van de Mud & Water Challenge 2014  hebben we op één plek verzameld. Zoals te zien is, hebben we nog maar één site gevonden met foto’s. Help ons met verzamelen en laat weten als je nog meer foto’s hebt gevonden.

Alle foto’s Mud & Water Challenge 2014

Heb je zelf een foto-album online staan? Laat het ons weten via het contactformulier of in de comments hieronder.

Je kunt hier jouw mening over de Mud & Water Challenge 2014 achterlaten.

Video’s Mud & Water Challenge 2014

De officiële aftermovie staat nog niet online, maar zal zodra deze uit is op onze site terechtkomen (hopen dat je erin zit!). Hier alvast een filmpje van Karlijn Arntz, voor een goede indruk van het parcours.  Houdt ons Youtube-kanaal in de gaten meer video’s over obstacle running.

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

2 reacties

  1. Voor de liefhebbers, er zijn weer wat extra foto’s toegevoegd op de facebook pagina van de mud and water challenge. Ze hebben er een aantal over het hoofd gezien.

    Gr Mark

Leave A Reply

X
X