[Winnen] Gratis kaarten obstacle run Utopia

Wat hadden we er zin in de vorige keer. We hadden bij Obstakels.com al een winactie online gezet om kaarten weg te geven. Nog voordat we winnaars konden selecteren bleek de Utopia obstacle run te worden uitgesteld. Helaas. Maar na regen komt Utopia, want de Utopia obstakel-run-party 2014 staat weer in de kalender! 26 juli is “de dag”.

[Winnen] Kaarten Utopia; de obstacle run op TV

4 x 2 gratis kaarten

Wij mogen maar liefst acht kaarten weggeven voor deze populaire obstacle run op televisie. Veel mensen hebben gereageerd op het vorige bericht om kaartjes te winnen voor deze run. Deze personen zullen we zeker meenemen als mogelijke winnaars voor deze kaarten! Maar je maakt natuurlijk dubbel zoveel kans als je twee keer reageert…

[Winnen] Kaarten Utopia; de obstacle run op TV

Kans maken? Reageer dan nu!

Maak kans op de kaartjes door simpelweg te reageren op dit bericht. De leukste reacties winnen de kaartjes! De vorige keer was de vraag “waarom zou jij een kaartje moeten winnen voor deze run”. Deze keer gaan we een stapje verder. Reageer onder dit bericht op de volgende vraag en maak kans op twee gratis kaarten:

Hoe zou jij ervoor zorgen dat de camera’s niet om je heen kunnen tijdens Utopia Obstacle Run?

 

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

Leave A Reply

X
X