Renne voor Duchenne

Win een VIP-pakket voor de Duchenne Obstacle Run

18 en 19 oktober kun je meedoen aan de Duchenne Obstacle run. Lekker rennen door het bos, klauteren in een klimbos tussen de bomen om vervolgens met een goed gevoel naar huis te gaan. Dit goede gevoel komt doordat de opbrengsten van de Duchenne Obstacle Run 2014 gedoneerd worden aan de “Stichting Ede voor Duchenne“.

Rennen en klimmen

Het unieke aan de Duchenne Obstacle Run 2014 is het Simia Klimbos. Voor de obstacle runners met hoogtevrees, lijkt dit een mooie uitdaging. Naast het uitdagende klimbos zal de run door een eigen bos gaan, waar de organisatie alle vrijheid heeft om te graven en bouwen. Er zijn twee afstanden die kunnen worden gelopen, de 6 kilometer en de 12 kilometer variant. Waarbij je bij de 12 kilometer variant twee keer het 6 kilometer parcours.En alles in het bos, dus geen saaie stukken asfalt maar gewoon die-hard bosgrond.

Ten slotte, kom je tijdens de run ook langs een boogschietbaan. Hier kan je laten zien dat de reïncarnatie van Robin Hood echt in je zit! Wij zijn heel benieuwd hoe dit allemaal zal uitpakken. Het klinkt in ieder geval als een gevarieerde run, geschikt voor jong en oud. De inschrijving stopt bij 1.000 deelnemers, dus er is maar een beperkt aantal toegangsbewijzen.

 

Ede voor Duchenne

Sporten voor Duchenne is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Duchenne spierdystrofie. Duchenne spierdystrofie is een zeer ernstige, erfelijke ziekte waarbij spieren langzaam worden afgebroken. Het komt vrijwel uitsluitend voor bij jongens, omdat de ziekte gerelateerd is aan het X-chromosoom. Jongens met deze ziekte belanden vaak al op jonge leeftijd in een rolstoel. Sommige patiënten sterven al voor hun twintigste levensjaar, vanwege niet te behandelen problemen. Schrijf je in voor de Duchenne Obstacle Run op 18 en 19 oktober 2014 of win een startbewijs via Obstakels.com.

VIP-behandeling winnen

Wij mogen drie VIP-behandelingen weggeven voor de Duchenne Obstacle Run. Deze bestaat uit;

  • Twee gratis startbewijzen
  • Twee unieke t-shirts
  • Eten & drinken wordt verzorgd
  • Een gastheer / gastvrouw zal je ontvangen
  • Een eigen parkeerplek
  • Beide gratis Uniek Shirt

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/duchenne” target=”blank” ]Winnen[/button]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X