Neem je eigen obstakel mee en win startbewijzen

Van de Ultimate Crossrun weten we dat ze altijd een beetje anders zijn dan de rest. Woensdag sluit de inschrijving, dus vandaag en morgen doen we nog een speciale actie. We mogen twee tickets weggeven aan degene die het meest bijzondere obstakel meeneemt. CrossXvesten, boomstammen, autobanden, we hebben al veel voorbij zien komen. Laat in de reacties weten wat jij mee wilt nemen en win twee tickets. Ken je de Ultimate Crossrun nog niet? Dan laten we het de organisatie zelf even uitleggen, die kunnen dat veel beter dan wij 😉Ultimate Crossrun

Wat is de Ultimate Crossrun?

Het was anno 2009 dat ik al goochelend op de site van de Deutsche Strongmanrun stuitte en dacht…. Wat zijn dit voor GANZ GEILE maar gestoorde LEUTE! Is mijn DEUTSCH niet zo GUT NATURLICH, maar voor ik wist stond ik ingeschreven voor een luttele €100,- voor een run waarvan ik niet eens wist wat het eigenlijk inhield en wat de afstand was (petje af voor de marketing=). Ik was ondertussen wel een hele kledinghanger vol medailles rijker van allerlei recht-toe-recht-aan loopjes die ik nog een beetje probeerde op te leuken door me te verkleden als o.a, Jane Fonda, Inlegkruis, Barbie of Playboy Bunny… maar na 1 keer te vaak gehoord te hebben: “Hey daar heb je de paashaas”, was ik, samen met mijn knieën wel klaar met het asfalt.Ultimate Crossrun

Ik ontdekte bij toeval dat als ik achteruit rende of Off-the-road ik geen last meer had van o.a. mijn knie. Dit werd een vaste les op het rooster van mijn cluppie. En vervolgens was het denk ik een mix van een aantal factoren, waar het mis ging….. Billy Blanks Bootcamp, Prutrace De Weere, CrossFit, Funrun Leeuwarden, Carbagerun, Discovery Eco-challenge, ter land ter zee en in de lucht, het net aan finishen van de Strongmanrun, het gevoel van “überhaupt finishen is belangrijker dan winnen” en een gebrek aan runs in Nederland en een flink potje lef (lees onwetendheid) en …..Nederland was zijn eerste echte eigen obstakelrun rijker! Zonder marketingbudget (of überhaupt een budget), een locatie die vreselijk mooi is en heel veel inzet en liefde van de mensen om me heen, rockte we met 263 dudes en babes (waaronder onze enige eigen Dirk) op 2 september 2012 de eerste editie van de ULTIMATE Crossrun!

Nu staat de derde editie alweer voor de deur. Wij hebben zoveel voorpret om alle obstakels en de teamopdrachten dat ik garandeer dat je deze run nooit meer zal vergeten =). Een uniek parcours (twee forten, duin, park, sprookjesbosch en strand), 3 crossafstanden (5,5 / 11,1 / 22,2 kilometer), serieus of gewoon voor de lol met hysterisch uitgedoste teams inclusief geheime opdrachten en dit jaar zelfs een Cross(tri)athlon hebben we hopelijk voor elke crosser op elk niveau wat wils. Wij hopen dan ook dat de ULTIMATE Crossrun elk jaar weer mag terugkeren op jullie sportkalenders.

Check even Ultimatecrossrun.nl voor meer specifieke crossinfo en wil je nog €10,- dikke vette DMM-prutkorting voor onze unieke 22,2 K heb je nog tot 20 augustus de tijd om je voor in te schrijven! Op de dag zelf kan je natuurlijk ook nog inschrijven, want hoe meer crossers hoe meer lol!!!

See you op de 31e!!!

Dikla Vrolijk – Ultimate CrossbitchUltimate Crossrun

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X