Touwnet

Zo neem je een verticaal touwnet

Als je het parcours van Dirt Maniacs voor komend weekend goed bekijkt zie je dat er een netklim inzit. Als de 18 kilometer of 24 kilometer loopt, mag je er zelfs twee of drie keer overheen. Of het een verticaal touwnet is of dat het een soort van A-frame is weten we nog niet. We zullen kijken of we morgenmiddag een sneak peek kunnen nemen, want stiekem zijn we wel heel benieuwd naar de 430 meter trenches. Wil je nou snel en veilig over het touwnet heen? Check dan onderstaande video. Onze vrienden van Mudstacle en Dirty Dozen hebben een mooie video gemaakt met tips en uitleg hoe je over de netten heenklimt.

In onze video-collectie “hoe neem ik een obstakel” staan nog veel meer video’s, dus abonneer je op onze Youtube en mis geen enkele video.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top