[Winnen] Snel genoeg voor de ZombieRush?

0

In Amerika is het al mateloos populair, de zombie-runs. Van deze thema runs zijn er de komende drie maanden maar liefst 30 runs in Amerika! Maar nu is het onze beurt. Voor degene die nog niet bekend zijn met de levende doden run, klik hier voor de uitleg op onze kalender.

Hier alvast een impressie van de ZombieRush:

Hoe maak je kans op een kaartje voor jou +1 ?

Het moet niet makkelijker worden. Het enige wat je hoeft te doen is te stemmen via onderstaande button hoe jij denkt de zombies te ontwijken tijdens de ZombieRush.

Stem en win Loop mee met Team Dutch Mud Men

 

 

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

Leave A Reply

X