Hoe neem en train je de “traverse wall?”

Het is weer woensdag. Zo halverwege tussen twee modderige weekenden in, is het tijd om weer een trainingsfilmpje te delen. Vandaag de “traverse wall” van Spartan Race. Je komt ze onder een andere naam ook wel tegen bij andere runs. Afgelopen weekend hebben we hem bij Spartan Race in London een aantal keer kunnen doen (review volgt!). Val je van het muurtje af? 30 Burpees als beloning! Train hem dus goed. En hoe je dat doet zie je in onderstaande video. Volg ons op Youtube voor meer trainingsvideo’s.

Harbourrun

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X