Parcoursverkenning

Parcoursverkenning Fisherman’s Friend Strongmanrun

Gisteren zijn we op de koffie geweest in Hellendoorn. Op uitnodiging van de Fisherman’s Friend Strongmanrun zijn we even komen kijken naar het vernieuwde parcours voor komende zondag. Na een allerhartelijkst ontvangst zijn we bij Strongmanrun in de auto gestapt om de 21 kilometer te verkennen. Een flink aantal obstakels staat al bijna helemaal klaar. Uiteraard hebben we er een paar op de video gezet, maar verklappen we niet alles in onze parcoursverkenning.

Het nieuwe parcours

Een groot verschil met vorig jaar is dat het parcours nu één unieke ronde is. Je zult dus geen achterliggers tegenkomen waar je op moet wachten. Daarnaast mag je de eerste paar kilometers iets meer hardlopen. De organisatie doet dit om zo het veld uit elkaar te trekken voordat je bij de grotere obstakels aankomt. De vernieuwde glijbaan (gisteren helaas nog zonder water) is ook een stuk breder geworden en dat is iets wat we bij meer obstakels zagen. We hopen dat de wachtrijen van vorig jaar hiermee tot het verleden behoren. Kunnen jullie je verder het zand in de bossen nog herinneren? Voor ons gevoel is het nog steiler dan vorig jaar, dus die vijf keer naar boven en naar beneden ga je zeker voelen in je benen. Ook lopen we dwars door het centrum van Hellendoorn en Nijverdal. De drie bruidsparen zullen hier onderweg trouwen en we verwachten veel publiek met het zonnige weer komend weekend. Gelukkig mogen we een aantal keer door de Regge en kun je jezelf zo even lekker afkoelen. Ten slotte is het start- finishgebied groots opgezet en al met al wordt het zondag één groot feest denken we.

Oh, en niet te vergeten. Na de finish mag je weer door de grote containers met water en staan er heerlijk warme douches op je te wachten! Je kunt dus fris en fruitig weer naar huis. Tot zondag!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top