Spannende beelden bij OCR Warrior

Na een pittige obstacle run is het heerlijk om met je beentjes omhoog te gaan liggen en iets te kijken. En wat is er dan lekkerder dan naar obstacle running kijken? In de VS is de show OCR Warrior via internet te volgen. We hebben voor jullie alle aflevering even op een rijtje gezet. De finish van aflevering 13 is trouwens vrij bijzonder.

Harbourrun

Om eerlijk te zijn lijken sommige lopers niet eens zo heel hard te gaan. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X