Mud Masters Parcoursverkenning

0

Vandaag zijn we op uitnodiging van Mud Masters een aantal obstakels komen testen en het parcours voor aankomend weekend komen verkennen. We kun al verklappen dat het er allemaal weer erg goed uit zag in Biddinghuizen. Maak je borst maar nat voor een pittige obstacle run komende zaterdag of zondag!

Uiteraard hebben we onze GoPro meegenomen om jullie alvast een sneak preview te geven. We hebben een aantal nieuwe en vernieuwde obstakels in het filmpje gezet zodat jullie al een beetje weten waar jullie aan toe zijn. Hieronder staat de complete plattegrond, zodat je kunt zien wat je op jouw 6, 12, 18 of 42 kilometer allemaal tegen gaat komen. Natuurlijk ontbreken de klassiekers als Sizzler, Great Walls, Splash Jump, Monkey Bars en Getting Tyred niet. Daarnaast zijn er wat obstakels bijgekomen en gaat je bovenlichaam, zeker op de 18 kilometer, wat meer op de proef gesteld worden. Ook zijn sommige obstakels doorontwikkeld waardoor ze net weer wat anders zijn. Jullie hebben vast onzo foto van vanochtend al voorbij zien komen ;). Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot morgen!

Parcours Mud Masters

Parcours Mud Masters

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X