Iron Viking inschrijvingen van start!

Dat de Iron Viking op 24 mei in 2014  een succes was, is een understatement. Heb jij het in je om deze loodzware marathon versie (weer) te volbrengen? dit keer op 23 mei 2015.

Iron Viking 2015

Vorige keer was de eerste keer dat de Iron Viking werd georganiseerd. De verwachtingen waren toen erg hoog, letterlijk en figuurlijk. Voor velen zou het de eerste obstacle run marathon. Toch gingen veel obstacle runners deze uitdaging aan. Gezonde zenuwen, spanningen en koude rillingen waren dagelijkse kost tijdens de voorbeiding naar de Iron Viking toe. Na veel trainingen, was het eindelijk zover. Oneindig veel kilometers zijn er door ons samen afgelegd! 10.920 totaal aan kilometers ongeveer. Laten we deze keer voor nog hoger totaal gaan, een rondje om de wereld zou leuk zijn (42.000 km).

Op 23 mei zal het startschot om 9:40 luiden voor de Viking gemaakt van ijzer! Begin maar alvast met trainen, want deze marathon op je gemak uitlopen zal geen optie zijn!

Schrijf je hier in!
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

Leave A Reply

X
X