Strong Viking

Bekende TV-vrouwen gaan de strijd aan tijdens Strong Viking Brother Edition

De buitenwereld denkt nog wel eens dat obstacle running een echte mannensport is. Vandaag kregen we bericht van Strong Viking dat het nieuwe lifestyleprogramma voor mannen, Alles voor de Man, van RTL 7 opnamen komt maken tijdens de Strong Viking Brother Edition. Nog meer mannen tijdens een editie die klinkt alsof hij voor mannen, brothers, is. Maar niets is minder waar!

TV-vrouwen

Ten eerste is de Brother-editie ook geschikt voor de dames die van modder en uitdagingen houden. Waar gemiddeld zo’n 30% van het deelnemersveld vrouw is, staan er tijdens deze editie van Strong Viking veel vrouwen aan de start, zo’n 40% van de deelnemers is vrouw. Ten tweede bestaat het presentatietrio uit drie aantrekkelijke TV-vrouwen. Deze zullen tijdens het event aanwezig zijn en deelnemen aan de run voor de opnames van het nieuwe programma. Wie deze presentatrices precies kregen we nog niet te horen van ze. Veel verder dan een Facebook-pagina van het programma zijn we ook nog niet gekomen. Dus we zullen nog anderhalve week moeten wachten.

De Strong Viking Brother Edition vindt plaatst op 25 oktober in recreatiegebied Spaarnwoude, nabij Amsterdam. Doe je nog niet mee voor deze obstacle run van 7, 13 of 19 kilometer? Schrijf je dan snel in voor ons startvak. Oh ja, en zorg er voor dat je haar goed zit! 😉

Alles voor de man

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X