About Author

Met een rugzak vol energie en humor gaat hij verschillende sporten tegemoet. Obstacle running is zijn nieuwste uitdaging en dat zal nog wel even zo blijven. Niet vies van een goede mud race in binnen- en buitenland, want schoon zijn is uit!

1 reactie

  1. Gelukkig snel aan de drukte kunnen ontsnappen (pluspunt voor het parcours!) en daarna vrijwel continue kunnen doorlopen: wat een contrast met de FFSR in Nederland. De zwaarste hindernissen zaten vooraan in de route, zodat die het tweede rondje van 11km wat sneller genomen konden worden: lekker mezelf kunnen testen. De modderbakken bleken in Luxemburg een grotere uitdaging dan die van de Nederlandse editie; ook het continue stijgen/dalen (licht of zwaar) van de route maakten het een stuk pittiger dan in Hellendoorn. Met dank aan het prachtige weer en de feilloze organisatie -ook wat betref vervoer/douches/ophalen startkits- een superdag gehad. Aanrader als je de drukte wilt ontwijken maar wel de mooie FFSR-hindernissen aandurft.

Leave A Reply

X