Fisherman’s Friend Strongmanrun Luxemburg

Review Fisherman’s Friend Strongmanrun Luxemburg

De Fisherman’s Friend Strongmanrun Luxemburg review is pas compleet als we meerdere meningen hebben verzameld. Was je erbij? Wij zijn benieuwd hoe het was!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Review Fisherman’s Friend Strongmanrun Luxemburg”

  1. Gelukkig snel aan de drukte kunnen ontsnappen (pluspunt voor het parcours!) en daarna vrijwel continue kunnen doorlopen: wat een contrast met de FFSR in Nederland. De zwaarste hindernissen zaten vooraan in de route, zodat die het tweede rondje van 11km wat sneller genomen konden worden: lekker mezelf kunnen testen. De modderbakken bleken in Luxemburg een grotere uitdaging dan die van de Nederlandse editie; ook het continue stijgen/dalen (licht of zwaar) van de route maakten het een stuk pittiger dan in Hellendoorn. Met dank aan het prachtige weer en de feilloze organisatie -ook wat betref vervoer/douches/ophalen startkits- een superdag gehad. Aanrader als je de drukte wilt ontwijken maar wel de mooie FFSR-hindernissen aandurft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top