De obstakels voor het WK obstacle running

Komende zaterdag en zondag is het zo ver. Het eerste WK obstacle running in Cincinatti, Ohio in de Verenigde Staten. Een voorstelrondje van een deel van de Nederlandse delegatie heb je hier al kunnen lezen. Vandaag een slideshow van een aantal van de obstakels die al bekend gemaakt zijn.

Afgelopen week stelde onze WK-ploeg zich al kort voor. Intussen is een deel van de ploeg al in de VS in de hoop het parcours al te kunnen verkennen. Gelukkig heeft de organisatie zelf via de social media ook al behoorlijk wat tips gegeven. Hier een aantal obstakels die onze WK-gangers te wachten staan. We zullen onze berichten zoveel mogelijk van #DMMWK voorzien, zodat jullie ons hier kunnen volgen.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top