[Winnen] Tickets voor de Gladiator Run

0

Op 22 en 23 November staat het Belgische Vossem weer volledig in het teken van Gladiator Run. Wil je meer weten over deze run? Lees dan onze review van vorig jaar, onze review van de combat edition eerder dit jaar of de officiële website.

Win startbewijzen

Wij mogen twee keer twee startbewijzen weggeven zodat jullie samen mee kunnen doen aan de Gladiator Run. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is aan te vinken welke editie je mee wilt doen.

Win startbewijzen

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X