WK volgen? #DMMWK

WK volgen? #DMMWK

Sommige  van onze DMM WK gangers zijn al in Amerika. Je ziet hier en daar al wat “posts” voorbijkomen op de Social Media. Een gezond ontbijt in Amerika, gepakte kleren, vermelding in kranten en op de social media van de OCR WC Facebook wall. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken, hebben we het verzameld op één pagina.
#DMMWK

#tagboard #DMMWK

Alles verzamelen op #DMMWK

We hebben alle DMM WK gangers gevraagd om in hun communicatie via de social media met #DMMWK te kenmerken. Op deze manier is het mogelijk om een leuk overzicht bij elkaar te krijgen. We hebben een pagina gemaakt waarop automatisch alle informatie van #DMMWK te zien is. Dat is deze pagina, een #tagboard speciaal voor ons! Op deze manier krijg je op een snelle manier een leuk overzicht van alle nieuwtjes. Steun onze afzending door reacties en aanmoedigingen! Eens kijken of we met plaats één, twee en drie kunnen thuiskomen…

Bang voor “The Dutch (Mud Men)”

In onderstaande afbeelding is te zien dat ze ons al verwachten, zullen onthalen en vrezen. En terecht!

WK volgen? #DMMWK

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X