Prijzen voor plek 1, 2 & 3…in Nederland!

0

Zodra er iets op het spel staat (afwassen, opruimen of een rondje geven) komt er altijd meer spanning op het spel te staan…

De prijzen bij Mud and Water Challenge:

  1. Overnachting in Bed & Breakfast bij EVM19. EVM19 opent begin 2015 haar eerste Bed & Breakfast, uitzicht over het parcours, de rijn en de rustgevende natuur. Win jij in de competitie wave de eerste prijs dan mag jij de eerste overnachting in het gloed nieuwe bed verblijven in de Bed & Breakfast bij EVM19.
  2. Twee Activiteiten naar keuzen Motorrijden, Quad rijden, jetskiën of Rib varen. Ben jij als 2e gefinisht dan krijg je geheel verzorgde dag bij EVM19. Je mag kiezen uit 2 activiteiten bijvoorbeeld Motorrijden, Quadrijden, Jetskien of Rib varen.
  3. Drie Tickets voor het Riverland Festival. Dance Festival Riverland zal de zomer van 2015 ook weer plaats vinden in Maurik. Kom gezellig met zijn 3e.

Mud and Water Challenge

Waardering

Je zit 2 dagen per week in de sport school, doet twee keer per week bootcamp, let op je dieet en leest motiverende boeken. Alles om jezelf in goede vorm te krijgen en te kunnen knallen tijdens een run. Natuurlijk doe je het voor de eer en misschien een leuke medaille, maar een prijs voor de nummer 1, 2 & 3 geeft toch een beetje extra motivatie! Kijk maar eens naar normale spelvormen, zodra er iets op het spel staat (afwassen, opruimen, uitslapen of een rondje geven) komt er altijd meer spanning op het spel te staan.

Denk jij kans te maken? Je kan je nog inschrijven, met korting van 5 euro!

Inschrijven

Mud and Water Challenge

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X