Movember

250.000 burpees voor Movember

Ok heren (en dames), Movember is weer begonnen. Overal schieten de Movember-acties de grond uit en beginnen de snorren te groeien. We zien jullie natuurlijk allemaal tijdens de RTL 7 Movember Mud & Water Challenge met volgroeide snor. Toch hebben we besloten om nog iets extra’s te doen. Samen met OCR Europe gaan we voor 250.000 burpees in de maand November. Halen we die 250.000? Dan gaan wij (en een aantal andere sites) een donatie doen.

Movember
Deel deze met je vrienden

Hoe werkt het?

Heel simpel eigenlijk. Doe je burpees en laat ze achter op deze pagina. Vergeet niet als teamnaam Dutch Mud Men in te vullen want we willen Europa laten zien wie we zijn! Verder wordt er gevraagd een euro te doneren voor het goede doel op deze pagina. En kun je ook nog wat winnen? Natuurlijk. De top 20 deelnemers met het meeste aantal burpees krijgen een T-shirt van OCR Europe. Aan de slag en knallen met die burpees!

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.ocreurope.com/250000-burpees-for-movember/#toggle-id-2″ target=”blank” ]Doe mee![/button]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top