Parcoursverkenning RTL 7 Movember Mud & Water Challenge

Vorige week hebben we onze X-talons aangetrokken en zijn we in de auto gestapt naar het Eiland van Maurik 19. We waren door de organisatie van de RTL 7 Movember Mud and Water Challenge uitgenodigd om het parcours te komen verkennen. Normaal gesproken doen we dat een paar dagen voordat het evenement plaatsvindt. In dit geval hebben we echter de luxe om dit ruim vooraf te doen omdat het parcours blijvend is. Uiteraard worden er op de dag zelf nog wel een aantal extra’s uit de kast gehaald, maar we gaan natuurlijk nog niet alles verklappen?

Harbourrun

RTL 7 Movember Mud & Water Challenge

De Mud and Water Challenge vindt plaats op zaterdag 29 November in Maurik (op de grens van Utrecht en Gelderland) en is 5, 8 of 16 kilometer lang. Hij zal pittig worden met een aantal stukken water, behoorlijk wat obstakels en veel modder. Het parcours kruist elkaar vaak en je ziet de andere deelnemers door ook strijden door de modder. Erg leuk!

Wil je zelf meedoen? Laat dan je snor staan en schrijf je onder de video direct in met 5 euro Obstakels.com korting. We zien jullie daar!


[box type=”success” ]Als je je nu via ons inschrijft krijg je korting van € 5,00 met de volgende kortingscode: [s2If is_user_logged_in()]Dutchmudmen[/s2If] [s2If !is_user_logged_in()]Log in of registreer jezelf voor de actiecode.[/s2If][/box]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X