Mud and Water Challenge

Praktische goodie Mud and Water Challenge

Uit onze achterban kregen we te horen dat veel mensen het toch wel erg jammer vinden dat ze geen medaille krijgen na een run, maar meestal een finishershirt. Vanuit de organisaties is dit begrijpelijk, omdat iedereen die gaat trainen in de shirts de evenementen een soort van promoot. De wat fanatieke obstacle runners hebben intussen een kast vol met gratis shirts en hebben soms toch liever iets anders, zoals dus een medaille. Daarnaast zien we ook wel creatieve goodies voorbij komen zoals de zweetband bij Urbanathlon, de koffiemok van Gladiatorrun en de hoofdband bij de Iron Viking. Qua medailles hebben we in Engeland al een aantal praktische medailles gehad. Ze doen namelijk ook dienst als opener voor bierflesjes.

Mud and Water Challenge Muts
Mud and Water Challenge Muts

RTL 7 Movember Mud and Water Challenge

Over iets meer dan een weekje is de Mud and Water Challenge. Als we naar de weervoorspellingen kijken gaat het koud worden en naderhand kunnen we dan ook niet zo heel veel met een t-shirt. We kregen gisteren een belletje van de organisatie met de mededeling dat ze weten dat het koud gaat worden en dat ze daar uiteraard rekening mee gaan houden. Zo komt er een HOT ROOM waar je je op kunt warmen na de run en gaan ze geen t-shirt, maar een andere goodie. Ze gaan warme mutsen uitdelen zodra je over de finish komt. Wat ons betreft een goed idee!

Schrijf je nu hier met 5 euro korting in voor de Mud and Water Challenge.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top