Nieuwe data en extra run Spartacus Series

Gisteren bereikte ons het nieuws dat het Belgische sportmarketingbedrijf Golazo weer een run aan zich gaat binden. Golazo is bekend als organisatie van de Spartacus Series. Voor jullie misschien beter bekend als de Spartacus Run, Race Against Nature, Neptunus Run en Battle of the Ardennes. In 2013 was de Neptunus Run nieuw en dit jaar mochten we voor het eerst los over een langere afstand bij de Battle of the Ardennes. In 2015 breidt Golazo weer uit en zal het ook de organisatie van de Fisherman’s Friend Strongmanrun België op zich gaan nemen.

Winterhell

Review Fisherman’s Friend Strongmanrun België

Fisherman’s Friend Strongmanrun

Sinds 2007 worden er in Europa Fisherman’s Friend Strongmanrun georganiseerd in Duitsland, België, Nederland, Zwisterland, Oostenrijk, Italië, Luxemburg en Frankrijk. Daarmee is Strongmanrun één van de oudste obstacle runs van Europa. De eerste editie in België was in 2011 en groeit sindsdien gestaag door. Dit jaar zal het evenement wederom plaatsvinden op het Circuit Zolder en wel op 23 mei. De organisatie zal echter voor het eerst in handen van Golazo zijn.

Greg Broekmans, verantwoordelijke running bij Golazo sports:

“Fisherman’s Friend StrongmanRuns zijn de referentie op het vlak van hindernissenlopen in Europa. Door onze ervaring in België met de erg populaire Spartacus Series, willen we de Belgische editie in Zolder nog doen groeien op tal van vlakken. Wij willen kwalitatief hoogwaardige evenementen aanbieden waarbij beleving voorop staat. We zijn ervan overtuigd dat in de toekomst nog meer lopers naar Zolder zullen komen.”

Jan De Prins, die in 2011 aan de basis lag van de Fisherman’s Friend StrongmanRun in België, blijft betrokken bij het evenement:

“De samenwerking met Golazo sports biedt niets dan voordelen. We gaan onze know-how combineren en in 2015 een nog mooier en zwaarder parcours aanbieden.”

Neptunes Run

Spartacus Series 2015

Verder mogen we jullie nog een nieuwtje bekend maken en dat zijn de data van de Spartacus Run en Battle of the Ardennes voor 2015. De inschrijvingen zijn nog niet geopend, maar blokkeer deze data alvast even in je agenda;

  • 1 mei & 2 mei: Spartacus Run – Boom
  • 27 juni: Battle of the Ardennes – Durbuy

De inschrijvingen voor de Strongmanrun openen vandaag om precies 10.00 uur!

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X