Urban Mudder

Tough Mudder komt met Urban Mudder

Tough Mudder gaat een nieuw type evenement lanceren in 2015. Op dit moment laten ze nog niet heel veel los op het hoofdkwartier in New York. Wat we wel weten is dat Tough Mudder de modder een beetje achter zich gaat laten bij deze evenementen en zich met Urban Mudder op evenementen in de stad gaat richten. Dit zusje van Tough Mudder zal ongeveer 8 tot 11 kilometer lang zijn en daarmee een stuk korter dan Tough Mudder, welke meestel ongeveer 20 kilometer is. Oprichter en CEO van Tough Mudder, Will Dean, laat ook weten dat het waarschijnlijker iets eenvoudiger gaat worden, maar zeker een uitdaging blijft.

I think the next thing we will do and have already committed to is Urban Mudder where we will do a slightly shorter event inside a city. It will probably be a little easier just because it is aimed at a different kind of customer but it will still be a real challenge. – Will Dean, CEO Tough Mudder

In welke steden Urban Mudder georganiseerd gaat worden is nog niet bekend. We verwachten dat het eerst in de VS gelanceerd gaat worden en daarna verder uitgerold wordt. Of je hier ook gekleurde hoofdbanden kunt gaan verzamelen kunnen we je ook nog niet vertellen. Zelf op de hoogte blijven van Urban Mudder kan door Obstakels.com te volgen op Facebook of jezelf op de Urban Mudder mailinglist te zetten.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X