Sternum Checker

Obstacle run wensenlijstje 2015

Gisteren kwamen we dit verlanglijstje op internet tegen. Een aantal mensen heeft een verlanglijstje gemaakt met wat ze voor 2015 van de kerstman willen op het gebied van obstacle running. Daarmee bedoelen ze niet die mooie nieuwe kleur Inov-8 X-talon 212, maar specifieke obstakels. Zoals je in onze review van het WK al kon lezen hebben we daar een aantal obstakels gezien om van te watertanden. Deze komen in deze lijst natuurlijk ook naar voren. Persoonlijk hoop ik heel graag dat de Weaver naar Nederland gaat komen. Ook de Sternum Checker was een heel gaaf obstakel.

Wat staat er op jullie wensenlijstje? Meer modder, grotere obstakels, meer water, langere afstanden, meer bergen of iets anders?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X