Obstacle run wensenlijstje 2015

Gisteren kwamen we dit verlanglijstje op internet tegen. Een aantal mensen heeft een verlanglijstje gemaakt met wat ze voor 2015 van de kerstman willen op het gebied van obstacle running. Daarmee bedoelen ze niet die mooie nieuwe kleur Inov-8 X-talon 212, maar specifieke obstakels. Zoals je in onze review van het WK al kon lezen hebben we daar een aantal obstakels gezien om van te watertanden. Deze komen in deze lijst natuurlijk ook naar voren. Persoonlijk hoop ik heel graag dat de Weaver naar Nederland gaat komen. Ook de Sternum Checker was een heel gaaf obstakel.

breakout run

Wat staat er op jullie wensenlijstje? Meer modder, grotere obstakels, meer water, langere afstanden, meer bergen of iets anders?

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X