Vikings gaan Europa veroveren

Strong Viking gaf in hun aftermovie van de Brother Edition al een hele kleine teaser met de landkaart van Europa. Vandaag maken ze de eerste datum van hun Europese avontuur bekend. Op 4 juli 2015 vind de eerste Strong Viking Forest Edition plaats. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens in Duitsland zijn. Aangezien deze editie de Forest Edition heet verwachten we een bosrijke omgeving. We hopen natuurlijk allemaal dat hij ook een beetje in de buurt is van de Nederlandse grens. Zodra we meer weten laten we het jullie weten. Strong Viking is na Mud Masters de tweede grote Nederlandse run die de overstap naar oosterburen maakt. Overigens kan ook België haar borst natmaken voor de komst van de Vikings, want ook daar zal in 2015 een Strong Viking plaatsvinden. Meer info volgt! Check nu alvast de teaser hieronder.

 

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X