Obstacle running bij RTL gemist

0

Zoals we eerder al schreven zat de Strong Viking Brother Edition afgelopen weekend in het RTL 7 programma “Alles voor de man.” Intussen is de uitzending op TV geweest en kun je hem online terugkijken bij RTL Gemist.

spartan race

Alles voor de man gemist?

Dit nieuwe RTL-programma gaat over alles wat mannen leuk, interessant of bijzonder vinden. Veel toys for boys zoals: auto’s, motoren en boten. Verder veel sport zoals: voetbal, racen en vechtsport. Ook de nieuwste gadgets komen aan bod. In deze eerste afleving lijkt het thema modder te zijn, want het eerste item gaat over quads in de modder. Wil je het item van Strong Viking zien skip dan door naar minuut 9. Daar doet presentatrice Edmee Verstraten met een aantal lopers uit Team Dutch Mud Men mee aan de Strong Viking Brother Edition in Spaarnwoude.

Zelf meelopen?

Wil je nou zelf een keertje meedoen aan Strong Viking? Schrijf je dan nu via Obstakels.com in met 5 euro korting. Zoek een editie uit op onze kalender en registreer jezelf meteen.

Strong Viking gemist

Alles voor de man bij Strong Viking

spartan race
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X