Strongmanrun komt met gratis annuleringsverzekering

De laatste dagen voordat een obstacle run plaatsvindt zien we onze Facebook tijdslijnen volstaan met startbewijzen. Blessures, ziekte of andere verplichtingen willen nog wel eens roet in het eten gooien voor een mooi weekend in de modder. Aangezien de startbewijzen soms redelijk prijzig zijn is het zonde om je startbewijs niet door te verkopen. Veel mensen proberen dat dan ook. Marktplaats, Startbewijshulp, Facebook, Ticketswap, Obstakels.com en nog meer sites worden ingezet om maar van het startbewijs af te komen.

Harbourrun

Annuleringsverzekering Strongmanrun

Bij Fisherman’s Friend Strongmanrun hebben ze dat probleem ook gezien en er een oplossing voor bedacht. Als je je nu inschrijft voor de Strongmanrun krijg je daar een gratis annuleringsverzekering bij. Hiermee kun je tot één dag voor het evenement je geld terugkrijgen. Je krijgt dan 100% van je startbewijs terug als je een blessure hebt. In de kleine lettertjes hebben we overigens niet kunnen vinden dat je bijvoorbeeld je geld niet terugkrijgt als je ziek bent, maar dat je echt een blessure moet hebben. Wat ons betreft een mooie service van de organisatie en we hopen dat meer organisaties dit voorbeeld gaan volgen.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X