[Video] Peter R. de Vries is terug

0

We moeten het de organisatie van de Breakout Run nageven. Alles wat ze doen past in het thema van de gevangenisuitbraak. Daarmee scoorden ze natuurlijk ook hoog in de obstacle run van het jaar verkiezing. De “chained” uitbraak, sirenes, gevangenismuur en mobiele eenheid maakten het thema helemaal af. Ook dit jaar gaan ze weer door een nieuwe editie van de Breakout Run waar een oude bekende zijn opwachting weer maakt.

Peter R. de Vries

Vorig jaar hadden ze al een video met misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Ook dit jaar verschijnt hij weer in de nieuwe trailer voor de derde editie van de Breakout Run. Bekijk hem hieronder zelf en doe mee aan de dag- of nachtrun. Schrijf je nu via Obstakels.com in met 5 euro korting.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X