Bomberbike, de eerste obstacle race op de fiets

We hebben al heel wat obstakels voorbij zien komen, maar het meenemen van je eigen obstakel is natuurlijk iets heel anders. En dan hebben we het niet over gewichtsvesten, boomstammen of autobanden. Bij de Bodhi Bomberbike in Belgie neem je je eigen fiets mee als obstakel. Deze run is dan ook gericht op de fietser die op zoek is naar obstakels.

breakout run

Bodhi Bomberbike

Op 1 augustus 2015 kun je op het circuit van Zolder meedoen aan de Bodhi Bomberbike. Dit is dus een race met je mountainbike waarbij je obstakels tegenkomt. Het parcours bestaat uit één ronde van 10 kilometer met minimum 10 obstakels. Hierbij moet je denken aan  een schuimbad, boomstammen, stroomdradengordijn, motocrossparcours, waterval, houten kombochten, kiezelbak, single track en speed lanes.

De run is opgezet als race. Je doet eerst mee aan de achtste finales en kunt zo je richting de finale races. Er zijn gescheiden waves voor mannen en vrouwen en er doen maximaal 250 deelnemers aan een wave mee. Inschrijven kan hier voor 49 euro (inclusief gratis cycling shirt van 50 euro.)

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X