Parcoursverkenning Strong Viking Mud Edition

Vandaag hebben we weer een parcoursverkenning van de Strong Viking Mud Edition gedaan. We gaan nog niet alles verklappen, maar kunnen je wel al vertellen dat het koud en pittig gaat worden! Een aantal obstakels zijn zwaarder geworden, een aantal obstakels zijn langer geworden en er zijn een aantal nieuwe obstakels bijgekomen. Conclusie: een flinke belasting voor je bovenlichaam, een koud, nat en modderig parcours en veel obstakels. Wij hebben er zin in!

Laatste tip: lees even onze kledingtips en zorg dat je warme kleding meeneemt voor tijdens en na de run want het word fris en het gaat waarschijnlijk regenen! Het gevaar van onderkoeling ligt dus altijd stiekem op de loer. Zorg er dus voor dat je niet te veel stil gaat staan als je nat bent en laat je katoenen spullen thuis.

Uiteraard zullen met ons Dutch Mud Men kraampje aanwezig zijn. Nog spullen nodig? Je kunt nog tot vrijdagmiddag bestellen en wij nemen het voor je mee. Natuurlijk kun je ook op de dag zelf nog spullen uitzoeken.

Tot zaterdag!

Parcoursverkenning Strong Viking

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X