Naakte startwave Spartan Race & Baby Mudder

Het was gisteren weer 1 april en traditioneel hebben bedrijven weer geslaagde en minder geslaagde 1 April grappen bedacht. Vorig jaar konden we vier grappen in de Verenigde Staten vinden met bijvoorbeeld een Tough Mudder op Antarctica.

Harbourrun

Tough Mudder lanceert Baby Mudder

Tough Mudder kwam met een video met daarin CEO Will Dean. Ze lanceren dit jaar Baby Mudder waar babies een obstacle run kunnen doen. Uiteraard ontbreken de bekende obstakels zoals de stroomdraden niet en krijgen we een nieuwe variant van Cry Baby (ja, die met traangas!) te zien. De video is leuk gemaakt en sluit goed bij Tough Mudder aan.

1 april bij Spartan Race

Ook de CEO van Spartan Race, Joe de Sena, deed mee in de 1 April grap van Spartan. Samen met Google hebben ze een video gemaakt. Het gaat om draadloos internet via ballonnen. Spartan Race zou meegeholpen hebben met de lancering. Iets minder geslaagd dan die van Tough Mudder wat ons betreft.

Spartan Race Canada

Spartan Race Canada kwam met een eigen grap. Ze kondigen bij één van hun evenementen een speciale startwave aan waarin je naakt aan de start staan. Nou hebben we al een aantal Spartan Races gedaan en nou hoeft er bij de eerste waves niet zo heel veel te veranderen aangezien de meeste Spartans dan al halfnaakt aan de start staan. Leuk bedacht en het past prima het imago van Spartan.

1 april Spartan Race

1 april bij Spartan Race

Helaas wederom geen Nederlandse 1 april grappen dit jaar.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X