The Flyer is het spectaculaire nieuwe obstakel van Mud Masters

We kregen de afgelopen tijd al een paar teasers, maar nu is het nieuwe obstakel van Mud Masters bekend. Na Splash Jump en Pipe Runner komt er volgende keer weer een vet nieuw obstakel bij.

breakout run

The Flyer

Hij gaat The Flyer heten en ziet er heel spectaculair uit! Het wordt een obstakel dat je alleen mag doen als je de 12 kilometer of 18 kilometer gaat lopen. Je klimt 10 meter naar boven en gaat dan via een glijbaan naar beneden om vervolgens gelanceerd te worden. Het obstakel zal tijdens Mud Masters Biddinghuizen in Nederland gelanceerd worden. Wil je hem eerder al doen? Schrijf je dan in voor Mud Masters in Weeze, want daar is de premiere van dit obstakel.

Schrijf je nu met 5 euro korting in voor Mud Masters

Update: we zien op Facebook dat jullie je zorgen maken om wachtrijen. We hebben Mud Masters gesproken en die geven aan dat er voldoende naast elkaar gebouwd worden. De video is slechts een proefopstelling.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X