Komend weekend weer veel modder (en korting)

0

Na dit rustige paasweekend wordt het weer tijd om een weekend te knallen in de modder. Gelukkig komt er een mooi weekend aan met keuze uit vier runs. Het wordt een zonnig weekeinde, dus de het lijkt ons de ideale weekendbesteding. We sommen ze even voor jullie op.

Dirt Maniacs – The Crazy Edition

De tweede editie van Dirt Maniacs is een aantal kilometer verhuisd en wel naar de Ouderkerkerplas. Dit wordt ook de eerste mogelijkheid om over het nieuwe OCTC trainingscentrum voor obstacle runs te lopen. Het thema is “The Crazy Edition.” De organisatie gaat een behoorlijk gekke editie neerzetten en jullie kunnen losgaan op de stelling: “Doe maar behoorlijk maf want gewoon is nooit gek genoeg.”

Schrijf je nog snel in met vijf euro korting

Dirtmaniacs

Tough Ten Miles – Tough Safari

In het zuiden van het land kun je meedoen aan de Tough Ten Miles – Tough Safari. De organisatie belooft ons dat jullie tijdens deze tweede editie nog wat dichter naar Afrika, de Big Five, gorilla’s en andere dieren kruipen, want het parcours heeft nieuwe routes, meer meters en uitdagendere obstakels over het Safaripark. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er ook een speciale kidsrun.

Schrijf je nog snel in met vijf euro korting

Tough Ten Miles

Down Under Obstacle Run

Ten slotte kun je op zaterdag ook nog kiezen voor de tweede editie van de Down Under Obstacle Run. Bij Nieuwegein kun je meedoen aan deze run van 6 of 12 kilometer. Er is ook een speciale kidsrun voor de kleine obstacle runners.

Army Urban Run

Ook op zondag hoef je niet stil te zitten. Vlakbij Eindhoven, op legerplaats Oirschot is alweer de vierde editie van de Army Urban Run. De Army Urban Run is helemaal uitverkocht. Op de DMM Marktplaats kun je nog kijken of er tickets beschikbaar zijn.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

Leave A Reply

X
X