Review Thyas Roadwork Run

Naast de vier voorgaande reviews was er dit weekend ook nog de Thys Roadwork Run in Limburg. Sander was van de partij en schreef een kort verslag.

De run was op het Thyas-atletiek complex. Hier staan ook een aantal vaste survivalrun-toestellen, wat voor Limburg uniek is. Hier maakt Military Roadwork ook dankbaar gebruik van tijdens de wekelijkse trainingen. Het parcours liep dus ook een stuk over deze nieuwe survivalrun-baan. De rest van de hindernissen was met veel zorg opgebouwd door Military Roadwork op het bestaande atletiek terrein.

Winterhell

Thyas Roadwork run 2015

Thyas Roadwork Run 2015

Er was veel tijgerwerk wat het lekker zwaar maakte. Verder het nodige klim- en spring werk. Er waren prachtige monkeybars. Ze waren wel wat glad na de waterbak, maar met wat scherp zand was de grip goed. Uiteraard mochten we ook een heerlijk stukje hardlopen.

Vervolgens mochten we door het kreupelhout buiten het terrein, wat ik zelf altijd geweldig vind. En daarna met een zandzak op de rug door de sloot. Toen mochten we op het atletiekterrein verder met de hindernissen, wat veel kijk plezier voor de kijkers zorgde.

De run was opgebouwd uit vier rondes van ongeveer 2 kilometer voor de volwassen. Ook was er een kidsrun en dit was superleuk om te zien. Dit alles was georganiseerd als einde van de nationale sportweek.

Thyas Roadwork run 2015

Voor de rest goede warme douches na afloop, lekkere koffie en bier. Wat wil je meer. Het inschrijfgeld is 8,50 aan de lage kant voor obstacle runs. De run was klein maar fijn en heerlijk om even te knallen. Per ronde van twee kilometer stonden er ongeveer 25 tot 30 obstakels. Zulke runs zouden er meer moeten zijn.

Meer foto’s? Bekijk ze hier allemaal op Facebook.

Thyas Roadwork run 2015

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties

  1. Hopelijk volgend jaar meer aanmeldingen, want het was super georganiseerd en er konden nog wel 100 mensen meer meedoen! Gezellig en gemotiveerde groep om mee samen te werken, dus…. tot volgend jaar!

Leave A Reply

X
X