Review Obstakel Run Everberg 2015

2
 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 2.5 sterren
 • Prima
 • 3/5 Gem. score

 • Beoordeeld 2 sterren2 Beoordelingen

 • Obstakel Run Everberg
 • Gepost op: : 2 mei 2015
 • Laatst aangepast: 7 december 2015
 • Faciliteiten
  Schrijver: %
  Gebruiker: 83%
 • Warming-up
  Schrijver: %
  Gebruiker: 63%
 • Parcours & Locatie
  Schrijver: %
  Gebruiker: 68%
 • Bewegwijzering
  Schrijver: %
  Gebruiker: 65%
 • Zwaarheid
  Schrijver: %
  Gebruiker: 70%
 • Modder
  Schrijver: %
  Gebruiker: 37%
 • Veiligheid
  Schrijver: %
  Gebruiker: 45%
 • Prijs/kwaliteit-verhouding
  Schrijver: %
  Gebruiker: 90%

Conclusie:

Hoe hebben jullie deze obstacle run ervaren?

Hoe hebben jullie deze obstacle run ervaren?

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

 1. Leuke wedstrijd en goed georganiseerd. Zeker voor een eerste editie en je moet het maar doen als jeugdbeweging. Kleinschalig maar zeker ook een goede sfeer, goede combinatie met de Flurkse Feesten. De hindernissen waren leuk, niet heel groots maar dat had ik ook niet verwacht. De leukste en origineelste vond ik de donkere tunnel: als je met een lichtstaafje onder de E40 doorkruipt besef je pas hoe breed die is :). Wat meer water en modder had wel nog gemogen voor een hindernisloop. Een plas modder waar je door (maar ook naast) kan lopen en tot je enkels inzakt is geen modderhindernis, als je er laat doorkruipen DAN heb je een modderhindernis 😉 . De meeste hindernissen waren dik in orde, maar het touw (voor apenhang of catcrawl) boven de holle weg, waar bovendien ook nog mensen onder liepen) was echt gevaarlijk! Zo’n hindernis hoort boven water, niet boven een holle weg met een beetje bladeren en passerende lopers! (Ook onder de monkeybars kan water nooit kwaad.)
  Nu weinig moeten wachten, maar als er een nieuwe editie komt moet er bij het maken van het parcours en de hindernissen wel rekening gehouden worden met meer volk. Hetzelfde geldt ook voor de kleedkamers. Nu was het jammer dat slecht in 1 kleedkamers de douches werkten, anders had het perfect geweest. (Echte kleedkamers en warme douches, er zijn veel grote hindernislopen die daar iets van kunnen leren!!!) Als er meer volk komt, zal dit wel te klein worden en zullen ze iets groter moeten zoeen.
  Verder is het ook mooi dat de prijs (zowel van de inschrijvingen als van drank en eten ter plaatsen) zeer schappelijk was (naar OCR-normen) en dat je voor dat inschrijvingsgeld ook heel wat terugkreeg.

 2. Leuke wedstrijd en goed georganiseerd. Zeker voor een eerste editie en je moet het maar doen als jeugdbeweging. Kleinschalig maar zeker ook een goede sfeer, goede combinatie met de Flurkse Feesten. De hindernissen waren leuk, niet heel groots maar dat had ik ook niet verwacht. De leukste en origineelste vond ik de donkere tunnel: als je met een lichtstaafje onder de E40 doorkruipt besef je pas hoe breed die is :). Wat meer water en modder had wel nog gemogen voor een hindernisloop. Een plas modder waar je door (maar ook naast) kan lopen en tot je enkels inzakt is geen modderhindernis, als je er laat doorkruipen DAN heb je een modderhindernis 😉 . De meeste hindernissen waren dik in orde, maar het touw (voor apenhang of catcrawl) boven de holle weg, waar bovendien ook nog mensen onder liepen) was echt gevaarlijk! Zo’n hindernis hoort boven water, niet boven een holle weg met een beetje bladeren en passerende lopers! (Ook onder de monkeybars kan water nooit kwaad.)
  Nu weinig moeten wachten, maar als er een gaan ze bij het maken van het parcours en de hindernissen wel rekening moeten houden met meer volk. Hetzelfde geldt ook voor de kleedkamers. Nu was het jammer dat slecht in 1 kleedkamers de douches werkten, anders had het perfect geweest. (Echte kleedkamers en warme douches, er zijn veel grote hindernislopen die daar iets van kunnen leren!!!) Als er meer volk komt, zal dit wel te klein worden en zullen ze iets groters moeten zoeken.
  Verder is het ook mooi dat de prijs (zowel van de inschrijvingen als van drank en eten ter plaatsen) zeer schappelijk was (naar hindernisloopnormen) en dat je voor dat inschrijvingsgeld ook heel wat terugkreeg.

Leave A Reply

X