Parcours Strong Viking Hills Edition

Zijn jullie klaar voor Strong Viking?

Komende zaterdag mogen we weer de modder in voor de tweede editie van Strong Viking. Na de Mud Edition is het nu tijd voor de Hills Edition. Naast de gebruikelijke 7, 13 en 19 kilometer vindt hier ook voor de tweede keer de Iron Viking plaats. Zo’n 500 deelnemers zullen een complete marathon gaan lopen. Ze lopen zowel de 19, de 13, de 7 alsmede een rondje van 3 kilometer om aan de magische 42 kilometer te komen. Deze editie van Strong Viking is ook weer een kwalificatierun voor het WK OCR en telt mee in de Obstakels.Competitie.

Harbourrun
Parcours Strong Viking Hills Edition
Parcours Hills Edition 2015: Nieuw parcours, nieuwe obstakels, nieuw start- finish area!

Laatste tips

Zorg dat je zaterdag op tijd aanwezig bent in verband met parkeren en het ophalen van je startnummer. Stel je navigatie in op Valleiweg, Velsen-Zuid (kies kruising Oostbroekerweg), want de toegang bij SnowPlanet en de Heuvelweg is dicht. Parkeren kost 8 euro, dus neem cash mee. Het weerbericht is op dit moment nog niet al te zonnig, dus lees onze kledingtips en sta goed voorbereid aan de start.

Spaarnwoude
Het weer in Spaarnwoude

Dutch Mud Men is er ook

Naast ons speciale DMM/MUDDOR startvak zijn we natuurlijk ook weer met onze Dutch Mud Men kraam van de partij. Je kunt tot vrijdagmiddag bestellen in onze webshop en wij zullen je bestelling dan kosteloos meenemen naar Strong Viking.

Korting op Strong Viking

Strong Viking heeft een behoorlijk aantal runs en steekt dit jaar de grens over naar zowel België als Duitsland. Tijd om alles eens goed samen te vatten op onze speciale Strong Viking pagina. Daar vind je ook meer info over de korting die we bieden, de Varjagen-tickets en de speciale campings. Tot zaterdag!

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top