Korting Strong Viking Runs (5 euro)

Strong Viking is flink aan het doorgroeien. Ook al bestaan ze tijdens de komende Water Edition pas twee jaar, toch hebben ze al twee keer de titel “obstacle run van het jaar” gewonnen en organiseren ze dit jaar al 9 obstacle runs in Nederland, Belgie en Duitsland.

breakout run

Korting Strong Viking

Wij mogen 5 euro korting aanbieden op alle Strong Viking edities. Met onze code SVOR191 krijg je deze als je je inschrijft. Kijk op de speciale Strong Viking pagina voor een overzicht van alle runs en om je in te schrijven.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X